Veerkracht Limburg

Veerkracht Limburgveerkracht

Mijn naam is May Verboogen. Geboren in 1963, getrouwd en moeder van 2 zonen. Ik heb ruim ervaring als psychiatrisch verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg. Zowel reguliere- als alternatieve geneeswijzen hebben me altijd geïnteresseerd en juist de verbinding tussen beiden. In juni 2014 ben ik afgestudeerd als Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut. Sinds maart 2015 ben ik gestart met mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk Veerkracht Limburg.

Ik benader klachten vanuit een holistisch visie. Dit betekent dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een verstoring of disbalans op lichamelijk, psychisch of geestelijk niveau heeft gevolgen voor de andere niveaus. Ze beïnvloeden elkaar en je kunt ze niet los van elkaar zien en behandelen. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van je klachten, want herstel begint bij bewustwording.

Natuurgeneeskunde kan uitstekend naast en in samenwerking met reguliere geneeskunde worden ingezet voor een sneller herstel en behoud van een optimale gezondheid.

Naast het individuele behandel- en coachingsaanbod, kan je bij Veerkracht Limburg ook terecht voor groepsgerichte activiteiten. Samen met een collega verzorg ik groepscursussen en workshops, waarbij we gebruik maken van verschillende methodieken, o.a.: mindfulness, yoga en cognitieve therapie. Naast een stuk theoretische kennis, gaan we vooral praktisch aan de slag. Ons huidige cursusaanbod is gericht op onthaasten, ontstressen en uiteindelijk jezelf weer ontmoeten.

Voor meer informatie bezoek mijn site: www.veerkracht-limburg.nl